Lyxiga campingplatser

Det kan finnas många olika anledningar till att man åker på en campingsemester. För vissa handlar det om att vara nära naturen, för andra kanske det är ett ekonomiskt sätt att åka på semester, medan åter andra inte har några problem med att lägga ned lika mycket pengar på en campingsemester som på en utlandssemester. Dessa campingplatser är för den sistnämnda gruppen.

En campingplats med extra allt är Apelvikens camping utanför Varberg. Denna camping passar framförallt för de som vill ha tillgång till allt en stad kan erbjuda samtidigt som de bor på en campingplats. Apelvikens camping ligger nämligen på gångavstånd från Varbergs stadscentrum, med allt det innebär i form av aktiviteter som shopping, bio, restauranger och sevärdheter. Campingen har dock även nära till stranden, då den ligger intill havet. Själva campingplatsen är femstjärnig, med tre servicehus som bland annat erbjuder diskmaskin och bastu, två bekvämligheter som campare inte är vana att se. De som bor på campingen har också tillgång till en 30 meter lång uppvärmd pool, om man skulle tycka att vattnet i havet är för kallt. Campingen har 500 ställplatser för husbil, husvagn och tält, men erbjuder också stugor och lägenhetshotell.Lilla_Brattön,_aug_2015

Också i västra Sverige, på ön Tjörn, hittar man en annan lyxig camping, nämligen Hav och logi Skärhamn. Detta är campingen för de som vill bo nära naturen, men samtidigt bo bekvämt. Campingen ligger nämligen längst ut i Bohusläns skärgård, och man kan välja att campa eller bo i sexbäddsstugor eller på vandrarhem. Förutom dessa arkitektritade stugor (med tv och stora kök) kan man också hyra campingens relaxavdelning, med bastu, öppen brasa, badtunna och utsikt över havet.

Hur trevligt det än är med campingsemester, och hur lyxig campingplatsen än är, håller dock de flesta nog med om att man sover bättre i en riktig säng än man gör i husvagnens eller husbilens sovplatser. Därför kan det vara skönt att se till att man har en riktigt bekväm säng att komma hem till. Då kanske det känns lite mindre tungt att återvända från semestern och börja jobba igen. Du hittar ett stort utbud av sängar för alla smaker på Sleepo.se.

 
 
 
 
 
 
 

Copyright © 2024 Hjelmsjovik – Allt om camping!